Aclariment sobre #XarxaLlibres i compra de manuals

Davant les consultes formulades sobre què passa amb els llibres que no són subvencionats per , els comentem que el centre sols es pot fer responsable dels materials que amb la partida concedida per la Direcció General de Centres i Personal Docent es poden comprar, ja que el cost total de la despesa és inassolible pel centre, tenint en compte que tenim molts manuals amb més de sis anys i en condicions molts d'ells que considerem poc idonis per als nostres alumnes pel seu estat. A més no hem d’oblidar que tenim l'obligació d'adaptar els llibres de text als nous currículums que marca la LOMQE, incloent-hi les assignatures de nova creació i que necessiten d'un llibre de text totalment nou.

Lamentem les  molèsties que puga ocasionar aquesta situació i estem treballant per tal de què des dels responsables de es done una solució dins de les seues possibilitats.

Per una altra banda, ens consta que des de l' Excm. Ajuntament d' Almussafes existeix la voluntat de fer front a la diferència dels llibres que no entren en però s’està buscant la manera legal de poder fer-ho. Des del centre agraïm la seua preocupació i treball per buscar una solució per part del Consistori.

Donat que tots els tràmits administratius comporten un temps i què malauradament la normativa de arriba tard tenint en compte que agost és inhàbil, des de l’equip directiu hem demanat comprensió, flexibilitat i creativitat al professorat per tal de començar el curs amb la major normalitat possible a l’espera de què arriben els llibres de text.

Categoria: 
secretaria