Inauguració de les II Jornades de la FP "IES Almussafes"

Demà a les 10 hores el Secretari Autonòmic d'Educació i Investigació, D Miquel Soler farà els honors d' inaugurar les II Jornades de la FP "IES Almussafes" que anem a celebrar entre el mes de gener i juny a  les nostres instal·lacions.

A l'acte assistiran representants d'AVIA, APPI-A, FEMEVAL, SIEMENS, Fundació Bankia, a més d'altres autoritats i destacades personalitats de l'entorn.

Enguany la temàtica que hem triat són "Els reptes de la FP 4.0 en un entorn empresarial en constant evolució", i a més de la jornada de demà tenim un interessant programa amb la presència d' empreses punteres com SIEMENS o la conferència de EUROPE DIRECT, organisme depenent de la Comissió Europea.

Després de l'acte institucional realitzarem una taula rodona on tractarem temes que segur seran interesants, i que com ja va passar en les jornades que organitzarem al 2016, la unió de tots els agents implicats en el bé formatiu dels treballadors i les treballadores del polígon ens fa forts i més capaços d'arribar a una entesa.

Categoria: 
actualitat