CURS DE MÀRQUETING ESPECIALITZAT PER FP A L'IES ALMUSSAFES

A càrrec de les beques BANKIA

El dia 15 de març de 2019, la Fundació Bankia per la Formació Dual concedir les beques dualitza Bankia de 2019. Entre els projectes seleccionats hi havia el de l'IES Almussafes, que amb el suport de l'Ajuntament d'Almussafes, l'empresa Siemens i l'associació AVIA, podrà realitzar la seva Investigació d'un sistema de regulació i control intel·ligent i el seu pla de màrqueting associat.

Durant aquest mes l'alumnat del primer i segon de grau mitjà de gestió administrativa de l'IES Almussafes està elaborant el pla de màrqueting del sistema de regulació intel·ligent que estan realitzant els seus companys de Mecatrònica Industrial, i per això ha vingut Pau Llopis, soci de la consultora Garrigós+Llopis, per realitzar un workshop a l'institut, il·lustrant amb exemples reals com es construeix un Pla de Màrqueting. Aquesta experiència està ajudant a l'alumnat a tenir una visió més real de la vida de l'empresa i una visió pràctica dels estudis que estan realitzant.

Els alumnes i les alumnes de Gestió Administrativa han estat conscients de la importància en l'empresa d'establir objectius, planificar com aconseguir-los i controlar la seva execució, perquè estan realitzant el "full de ruta de l'empresa" en què d'una forma sistemàtica, i prèvia realització de les corresponents anàlisis, es defineixen els objectius a aconseguir en un període de temps determinat, així com es detallen els programes i mitjans d'acció que són necessaris per arribar al nostre públic objectiu i incrementar els resultats de l'empresa.

Ha estat una jornada molt interessant i intensa, en la qual, els alumnes han fet una guia estructurada de treball i s'ha respost a multitud de dubtes que els està sorgint en la realització del projecte.

Les professores Maribel Navarro, Zaida Pérez i Ana Tarancón han col·laborat en la realització d'aquest taller i seguiran guiant l'alumnat en l'elaboració del Pla de màrqueting.

Aquest projecte s'està realitzant amb el suport de Fundació Bankia per la formació Dual i l'Associació FP Empresa. "